ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

2 Nisan Otizim farkındalık  gününde farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığımız afiş , pano ve broşürlere ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Nis

21 Mart Down Sendromlular gününde farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığımız afiş , pano ve broşürlere ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Nis

3 Mart İşitme Engellelier Haftası pano ve afiş için aşağıdaki linkleri tıklayın.

İş Bulma Berecilerini Desteklemeye Yönelik Kurslar

Öğrencilerimizin işlerine yarayabilecek 'İş Arama ve Bulma Teknikleri'  'Kişinin Kendini Tanıtması'  'Mülakat Teknikleri'   'Doğru Etkili cv Hazırlama' ücretsiz online eğitim adresleri.

Ara

Kurumumuz tarafından 3 Aralık Dünya Engellier Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla okullara yönelik  dijital pano ve sunum hazırlanmıştır. Bu materyallere web sitemizden e-broşürler sekmesinden ulaşabilirsiniz.

2023 LGS Tercih Aşamalarını Anlatan Broşürümüz Yayınlanmıştır.